Beck'sperience i Jungle Tribe vas vode u Berlin!

Novogodišnje putovanje za četiri osobe u nemačku prestonicu i jednu od najpopularnijih evropskih destinacija pripašće pobedniku Beck’sperience i Jungle Tribe konkursa.

Sve što je potrebno da posetioci urade je da se na Beck’sperience-u slikaju ispred Beck’sperience foto zida i pozovu svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju na Facebooku. Najzanimljivije fotografije biće postavljene na Facebook stranicama Beck's Srbija i Jungle Tribe, u okviru Facebook aplikacije „From Beck'sperience to Berlin“. Fana čija fotografija zabeleži najveći broj poena, zajedno sa njegovim prijateljima, Beck'sperience i Jungle Tribe vode na nezaboravno novogodišnje putovanje u „grad grafita“. Zanimljive Beck's nagrade, pripremljene su za još 10 fanova čije se fotografije budu istakle brojem osvojenih poena.

Stoga na ovom Beck’sperience-u posetioci će imati priliku da uživaju u nemačkom pivu, slikaju se u nemačkom ambijentu i pripreme se za vrhunsku zabavu u jednom od najpopularnijih nemačkih gradova!

Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Ove sezone završetak Beck’sperience serijala 2012, 24. novembra u KPGT-u, obeležiće Dave Clarke, pionir digitalne ere koji svoju posebnu energiju donosi u Beograd.

Poznat po tome što nikada nije jurio trendove, niti se oslanjao na „napumpani“ publicitet i dizanje buke, Clarke ne planira unapred svoje nastupe, već dopušta da ga publika „nosi“. Tako će biti i na Beck’sperience-u.

"Očekujte od mene iskrenost i muziku u koju verujem. Na nastupu vidim kako se stvari odvijaju i reagujem u skladu sa tim, ali ću verovatno pred kraj pustiti neki stari soul da zapalimo podijum.", obećava slavni DJ.

Veče najboljeg elektronskog funka, otvoriće DJ duoNicolas Koll & Milenko. Za zagrevanje pred nastup legendarnog Dave Clarke-a, biće zadužen DJ i producent Mladen Tomić prepoznatljiv publici po svom očaravajućem spoju tehna i hausa sa tribal ritmovima.

Listu DJ-eva Beck'sperience-a za ovu sezonu zatvoriće DJ Speedy i pobrinuti se da ovo veče ostane nezaboravno i da se prepričava barem do dolaska sledeće tehno legende.

KartezanastupDaveClarke-amogudasekupenasledećimprodajnimmestima: Biletservis, Beogradskaarena, TCUšće (infopult), Domomladine, Domsindikata, knjižareVulkan, DelfiiLagunakaoiputemwebsajtovawww.tickets.rsiwww.eventim.rs.

Očekujte tradicionalno dobar Beck’sperience provod u Beogradu uz mogućnost da upoznate Berlin "iz prve ruke".

Pogledajte još