Nikolić hvali igrače, Bekvalac im ništa ne zamera

BEOGRAD, 24. novembra 2012. (Beta) - Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera u subotnjoj pobedi nad Novim Pazarom u Super ligi i kazao je da je rezultat mogao da bude i više od konačnih 2:0.

"Čestitam igračima na današnjem nastupu, uradili su sve što sam od njih tražio. Dobro smo stajali u polju i uz maksimalnu angažovanost. Da je završni pas bio kvalitetniji, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji", rekao je Nikolić novinarima.

Rad je u sredu eliminisan iz kupa, a danas je igrao mnogo ofanzivnije i postigao je dva gola u prvih 10 minuta i tako zabeležio drugi uzastopni trijumf u šampionatu.

"Drago mi je što smo vezali dva trijumfa u prvenstvu. Osvojili smo 24 boda do sada u jesenjem delu šampionata i time su nam ispunjene ambicije, ali želimo da u poslednjem kolu, protiv Radničkog u Nišu, pokažemo i više", rekao je Nikolić.

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da nema šta da zameri svojim igračima, kao i da je tim izgubio zbog dva rana gola.

"Nemam zameerku za moje igrače. Prava šteta je što Miloš Bogunović nije iskoristio onu šansu. Primili smo dva laka gola, što nas je koštalo današnjeg ishoda", rekao je Bekvalac.

Trener Pazara je rekao da je imao problema sa odbrambenom linijom, tako da je morao da kombinuje igrače. Bekvalac se pohvalno izrazio o učinku svog tima u jesenjem delu prvenstva.

"Ostaje nam 90 minuta da popravimo utisak...Ovih naših 18 bodova su ravni osvojenim titulama Partizana ili Crvene zvezde", rekao je Bekvalac.

Pogledajte još