Mudrinski spasio Zvezdu u Užicu

Sloboda je povela pogotkom Darija Purića u 26, a preokret Zvezdi doneo je Ognjen Mudrinski golovima u 85. i 93. minutu.

Užičani su poveli kada je Purić posle gužve u šesnaestercu i centaršuta Slavka Marića glavom savladao golmana Zvezde Bobana Bajkovića.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Slobodu u Užicu

Domaća ekipa je u 83. minutu ostala sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Marić, a crveno-beli su već dva minuta posle toga došli do izjednačenja.

Posle centaršuta sa desne strane, golman domaće ekipe Dejan Ranković loše je intervenisao, a lopta je došla do Luke Milunovića koji je šutirao, a Mudrinski je samo skrenuo u gol.

Pobedu Zvezdi Mudrinski je doneo posle nove greške golmana Rankovića, koji je loše procenio centaršut Kadua, a ispred njega je Natanijel Asamoa glavom ubacio loptu u peterac, gde je napadač crveno-belih dobro reagovao i poslao je u prazan gol.

Za beogradski klub nastupio je i Kadu, koji se vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede. On je u 85. minutu zamenio Milunovića.

Utakmici u Užicu prisustvovalo je oko 10 hiljada gledalaca.

Crvena zvezda se pobedom približila lideru na tabeli Partizanu na dva boda, ali crno-beli imaju utakmicu manje pošto će večeras od 19.00 dočekati Smederevo.

Sloboda se nalazi na osmom mestu sa 20 bodova.

Beta

Pogledajte još