Partizan ubedljiv protiv Smedereva

Strelci za crno-bele bili su Nemanja Tomić u 28. i 49, Aleksandar Mitrović u 30. i Milan Smiljanić u 86. minutu.

Gosti iz Smedereva ceo meč su igrali zatvoreno i imali su samo jednu priliku za pogodak, kada je u 36. minutu Filip Osman iskoristio grešku u odbrani Partizana i izašao sam pred golmana Nikolu Petrovića, ali ga je stigao Vladimir Volkov, koji je uklizavanjem izbio loptu.

Partizan: Petrović, Miljković, Ivanov, Sretenović, Volkov, Smiljanić, Jojić (od 65’ Ninković), Ilić (od 11’ L. Marković), Tomić, Mitrović, S. Šćepović (od 80’ S. Marković);

Smederevo: Živković, Lazarevski, Miović, Nikolić (od 65’ Tiodorović), Radovanović, Krmar (od 77’ Radosavljević), Osman, Bogić, Stojanović (od 82’ Momić), Opančina, Veljović.

Partizan je poveo posle centaršuta Mitrovića i dodavanja Stefana Šćepovića glavom ka Tomiću, koji je precizno šutirao iz prve sa deset metara.

Prednost domaćeg tima ubrzo je duplirao Mitrović, kada je nakon centaršuta Volkova primio loptu na grudi i šutirao iz okreta.

Svoj drugi gol u današnjem meču Tomić je postigao pošto je Mitrović dugačkim dodavanjem pronašao Stefana Šćepovića, a on iskosa sa desne strane asistirao za pogodak.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Smederevo 4:0

Konanač rezultat postavio je Smiljanić četiri minuta pre kraja utakmice. On je posle centaršuta Volkova sa leve strane plasirao loptu u gol sa 12 metara.

Partizan je mogao i do ubedljivije pobede, ali igrači domaćeg tima nisu iskoristili nekoliko dobrih šansi u finišu prvog i drugog dela utakmice.

Od tih prilika posebno se istakao pokušaj Aleksandra Mitrovića, kada je u 67. minutu "makazicama" šutirao sa 10 metara preko gola.

Mladi napadač crno-belih je u 82. minutu pogodio prečku posle udarca sa oko 10 metara iskosa po levoj strani.

Kapiten Partizana Saša Ilić morao je zbog povrede da napusti igru već u osmom minutu, pošto mu je posle duela sa jednim od protivničkih igrača razbijena arkada i zatvoreno oko.

Kako je novinarima rečeno iz Partizana tokom utakmice, Ilić je prebačen u bolnicu na ispitivanje.

Utakmici na stadionu Partizana prisustvovalo je oko 1.000 gledalaca.

Beta

Pogledajte još