Ja imam talenat: Srpska Suzan Bojl!

Upamćeni će ostati i mladići koji su besprekorno izveli Rosinijevog „Sibirskog berberina“, devojke koje su nam pokazale sve lepote „Pole dance fitnesa“, ali i kršni Hercegovac, Mića Grubač, koji je na samo tri prsta jedne ruke radio sklekove, a u drugoj držao knjigu i čitao „Otadžbinu“.

Među 40 najtalentovanijih u regionu nije prošao ni „multitalentovani“ Mladen Tušum, kojeg su zbog kostima od kesa prozvali „čovek kesa“. Ali, on je kaže u ovaj šou i došao da pokaže svoju novu kolekciju, očigledno inspirisanu Slađanom Milošević sa kojom je kao stilista i sarađivao nekad davno, ali i dan danas se trudi da pomalo liči na kontroverznu pevačicu, čak i šišku ima kao ona, nekad...

Međutim, kada su na scenu Narodnog pozorišta izašle Jelena i Nela i stale pored šipke za striptiz svi su zanemeli, a devojke su pokazale sve čari „Pole Dance Fitnesa“. S obzirom da je ovaj talenat teško opisati rečima, zato je najbolje da pogledate.

Marija Muminović i njen bend sve su očarali izvođenjem globalnog hita „When love takes over“, a i Bosiljčić je zaigrao uz prepoznatljive ritmove... Da, da i da! Ipak, „najslađe“ je bilo na kraju kada je na scenu izašla vremešna Hajnalka Buš, koja i stasom i glasom podseća na Suzan Bojl.

Pogledajte još