Restoran "Kupus i kondomi" uz supu nudi i seksualne savete

0

Uz obroke nude kupovinu kondoma, a zarada od prodaje ide u humanitarne svrhe. Njihov slogan je: "Naša hrana ne izaziva trudnoću"

Kada dođe do plaćanja u novom restoranu u Oksfordu, može se desiti da dobijete i više nego što ste naručili. Ovo se dešava zbog toga što restoran “Kupus i kondomi” namerava da nastavi sa praksom deljenja flajera o sigurnom seksualnom odnosu na kraju svakog obroka.

U ovoj bizarnoj inicijativi, započetoj u Tajlandu, restoran se trudi da promoviše seksualno zdravlje uz hranu, ohrabreni uspehom koji su ostvarili restorani ovog tipa u Aziji. Ime restorana potiče od ideje da bi ljudi trebali da kupuju kondome kao što kupuju svakodnevne namirnice, kao što je kupus.

Oni koji večeraju u ovom restoranu će uživati u tradicionalnoj Tajlandskoj kuhinji u udobnoj atmosferi, a zatim će im biti prezentovane informacije o seksualnom zdravlju. Gosti restorana će biti ohrabreni da na licu mesta i kupe neke od prezervativa.

Bivši političar i aktivista iz Tajlanda, Mečai Viravaidija, popularizovao je kondome, planiranje porodice i borbu protiv AIDS-a u zemlji, a pomogao je i da se osnuje restoran “Kupus i kondomi”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.