Petković kritikuje Mićunovića i Djilasa

BEOGRAD, 26. novembra 2012. (Beta) - Portparol Demokratske stranke Srbije (D S S) Petar Petković kritikovao je u ponedeljak predsednika Političkog odbora Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića i zatražio od njega odgovore o načinu na koji su se obogatili pojedini funkcioneri demokrata.

Mićunović je nedavno izjavio da je ideja DS S o političkoj neutralnosti, izneta i u Proglasu "Srbija je ugrožena", "neodgovorna i prazna".

Petković je na konferenciji za novinare kazao da ne očekuje da se svi slože sa idejama njegove stranke, ali da "nije u redu da se omalovazava Proglas za koji postoji većinsko raspoloženje u narodu i da se omalovažava ideja političke neutralnosti".

"Da li je pravi primer i dokaz ispravnosti evropskog puta to što je novi predsednik DS postao jedan od najbogatijih Srba od 2004. godine, od kada je Boris Tadić postao predsednik Srbije", upitao je portparol DS S.

Prema njegovim rečima, Mićunović može da odgovori i da li su zahvaljujući paroli da EU nema alternativu, Djilas i pojedini iz DS ostvarili promet od preko 1,2 milijardi evra na poslovima marketinga.

Pogledajte još