Piksi: Protiv mene se vodi prljava kampanja

0

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković kategorično je odbacio tvrdnje da su za vreme njegovog mandata u trofejnom srpskom klubu nagomilani veliki dugovi.

Legendarni fudbaler crveno-belih oštro je demantovao izjavu nekadašnjeg potpredsednika kluba Milana Vujina da je njemu i njegovoj upravi ostavljeno “apsolutno pozitivno stanje računa”.

“Ne mogu da verujem da je neko mogao da ispriča toliku gomilu laži. To je prljava, orkestrirana kampanja, ali neću dozvoliti nikome da se igra samnom i da mi natovari na leđa 10-11 miliona evra, jer ni decu u obdaništu ne mogu da prevare pričom da je Zvezda, kada sam ja postao predsednik, bila u plusu. To je bezobrazluk”, izjavio je Dragan Stojković za “Večernje Novosti“.

Aktuelni trener japanske Nagoje rekao je da zbog obaveza u nacionalnom prvenstvu i Carskom kupu ne može pre januara da dođe u Srbiju, istakavši da bi “tako želeo da je sad u Beogradu i da se sa lažovima pogleda u oči”.

“Jedva čekam da se vratim, spreman sam da sa bilo kim odem i na TV duel, jer nemam šta da krijem. Ponosan sam na sve što sam uradio i kao fudbaler i kao trener. Dosta sam i zaradio i tu nema misterije, ne bežim i ne krijem da imam stanove i nekretnine, jer sam sve platio svojim novcem koji sam pošteno zaradio”, naglasio je Dragan Stojković, dodajući da zna napamet koliki je dug zatekao kada je preuzeo čelnu funkciju u Crvenoj zvezdi.

“Postoji dokumentacija u klubu. Bilans za 2005. je iznosio 10.170.000 evra u minusu, od toga je na kredite išlo neto 7.820.000 evra. A onda Vujin kaže da postoji samo bankarski dug, kao da to nije dug. Dakle, ja baratam argumentima, rekao sam da dokumentacija postoji, i to je jedina istina. Taj dug sam nasledio, prihvatio kao takav i počeo da radim”, nalgasio je Dragan Stojković beogradskom dnevniku.

Popularni Piksi tvrdi da je nastavio da pomaže klubu i posle odlaska.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.