Funkcioner LDP-a i Skupštine grada slavi nezavisnost Kosova sa kečetom na glavi

Fotografije koje su izazvale niz negativnih komentara objavio je na Facebooku odbornik u Skupštini grada Beograda, član Srpske napredne stranke, Mario Maletić, kako prenose e Izbori.

Na fotografijama se vidi Danko Runić, istaknuti član Liberalno demokratske partije i direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima, kako pozira sa "kečetom" - tradicionalnim delom albanske nošnje koju muškarci nose na glavama, a zatim i sa zastavama i balonima sa albanskim dvoglavim orlovima.

(old_image)

Rasprava između Danka Runića i Maria Maletića nastavila sa na Twitteru gde je Runić zamerio držanje Nikolićeve fotografije u kabinetu ambasadora, na šta je Maletić reagovao pozivajući se na ove fotografije Runića sa albanskim kečetom. Pogledajte raspravu na Twitteru u nastavku...

(old_image)

- Apsolutno je nedopustivo da građani Beograda i Srbije plaćaju osobu koja promoviše nezavisnost naše južne pokrajine i poraženu i propalu politiku Liberalno demokratske partije

Danko Runić je, inače i član Organizacionog odbora za pripremu kandidature grada Beograda za Evropsku prestonicu kulture 2020. godine.

koja u Beogradu nije obezbedila ni minimalno poverenje Beograđana. Odgovornost leži i na gradonačelniku Draganu Đilasu koji bi morao znati šta mu rade, i kakve vrednosti promovišu gradski funkcioneri. Ako ovakvi ljudi ostanu na svojim pozicijima onda bolje da grad Beograd direktno uplaćuje Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju sredstva na njihove tekuće račune nego što finansira ovakve kadrove - izjavio je Mario Maletić iz SNS-a koji je ove fotografije i obznanio javnosti na Facebooku.

Pogledajte još