Top 15 vrsta seksa u mladosti

1. Loš seks
U svojim dvadesetima godinama još niste sigurni šta želite, koga želite i šta volite. Samim tim verovatno ćete doživeti loš seks, jer nećete imati pojma šta treba da radite.

2. Praktičan seks
Ako vam je osoba na koju ste nedavno naleteli u zgradi u kojoj živite uputila zavodljivi pogled, popričala sa vama nekoliko minuta i dala broj telefona, najverovatnije ćete taj broj okrenuti posle ponoći i to samo ako vam je dosadno. Ako se posle toga dogodi seks, verovatno će biti loš i nikada se više neće desiti.

3. Seks za jednu noć
Pojedina seksualna iskustva nisu suđena da se ponove. U nekom trenutku u svojim dvadesetima može da se dogodi da pronađete sebe u krevetu nekog stranca. Možda niste imali cilj da se to desi ili je možda upravo to bio plan kako da se ispuni veče. Kada se već to desilo verovatno ćete posle toga očajnički želeti da pobegnete odatle, jer ne želite više da vidite tu osobu.


4. Ja uvek mogu

Ova vrsta seksa može biti jedan od najstrašnijih. Pošto i pored osećanja prema partneru i vašoj želji da ispunite sve zamisli u krevetu može da se desi da ne budete dobri u krevetu, jer ćete u podsvesti misliti da li stvarno možete i da li ste bili dobri.

5. Kreativan seks
Toalet u avionu, hodnik hotela, krevet roditelja, bar, park, automobil, samo su neki od mesta za seks. Mogućnosti su neograničene, a dok je zabavno vi uživate i nadate se da će tako biti i u tridesetim.

6. Pijani seks
Ovo je vrlo česta pojava u dvadesetima. Mada da bi došlo do nje potrebno je dosta alkohola i velika fizička spremnost koju ćete moći da iskoristite u takvom stanju. Takođe, ova vrsta seksa može biti pozitivna i negativa. Pozitivna da budete toliko loši da se ne primeti, a negativna da budete itekako uspešni a da se sledećeg jutra niko više ni ne seća šta je bilo prethodne noći.


7. Prijateljski seks

U nekom trenutku u svojim dvadesetima verovatno ćete dostići tačku dobrog prijateljstva sa nekom osobom kada ćete se oboje složiti kako je dobro da spavate zajedno. U većini slučajeva neće biti dobro. Ako je seks super možete postati "prijatelji sa povlasticama", ako je loš verovatno nikada više nećete pričati o tome.

8. Seks za svoju dušu
To je odličan način da saznate šta želite od partnera sa kojima upražnjavate seks. Takođe je zdravo, jer oslobađa stres a i u kasnijim godinama tačno ćete znati kako da uživate.

9. Nepostojeći seks
Postoje periodi u životu kada nemate dodirnih tačaka sa seksom. Budite realni jer se to svakom desi. To može biti frustrirajuće, ali takođe i sjajna prilika da razmislite šta zapravo želite od svojih seksualnih iskustava kada dođe do toga.

10. Seks pomirenja
Ako se nađete u vezi sa svojih 20 godina, šanse su prilično dobre da ćete doživeti neku raspravu sa svojim partnerom. Bićete iznervirani, vikaćete jedno na drugo, možda i koja suza padne ali ćete posle toga sav taj bes kanalisati u seks. Taj čin će vam zapravo i oporaviti vezu.

11. Seks opravdanja
U jednom trenutku možete se naći u situaciji da spavate sa nekim ko vas je prethodno odbio ili vas smatra ispod svog nivoa. To verovatno neće biti tako sjajno i nećete se osećati moralno jaki posle toga. Međutim biće vam zadovoljstvo jer niste u vrhuncu svojih tinejdžerskih godina.


12. Seks na odmoru

Tokom svojih 20 vraćate se za vreme praznika u svoj rodni grad kako bi se odmorili od svega. Tokom nekoliko nedelja koliko traje odmor, bićete u krugu ljudi sa kojima ste se družili pre nego što se otišli u drugi grad da studirate. Verovatno će tada doći do seksa na jednu noć sa osobom koju davno poznajete ili sa osobom sa kojom uvek imate seks kada dolazite kući.

13. Još jednom i više nikad
Postoji osoba koju iz nekog razloga ne možete da izbacite iz glave. I pored činjenice da vaši prijatelji misle kako on ili ona nije za vas vi i dalje želite da imate seks sa tom osobom samo još jednom i nikada više. Ova vrsta seksa je fizički fantastična, ali emotivno ne.

14. Seks pri spremanju
Ponekad želite da pomognete parneru u spremanju stana. Tada pored fizičkog umora, možete doživeti i seksualni kada oboje pucate od snage. Tada je kontrola van vaše situacije.


15. To je to što mi treba

Uz malo sreće u svojim 20, možda i ranije, imaće priliku da doživite sjajan seks sa parnerom. Možda će to da se desi kada budete imali stabilnu vezu, a možda se i desi u šemi za jednu noć. U oba slučaja ćete glasno izgovoriti: to je to što mi treba!

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još