Vujošević: Suđenje kao u Haškom tribunalu!

"Izuzimajući Hose Martina iz Španije, ovi drugi, pogotovo brat Grk, je sudio pravedno kao u Haškom tribunalu. Od tri poslednja napada tri sumnjiva faula. Moramo da budemo svesni tretmana koji imamo kao zemlja i kao košarka. Nijedna pobeda se ovde više ne podrazumeva", istakao je Vujošević posle utakmice osmog kola Grupe D u hali Pionir.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan savladao Lijetuvos Ritas

Duško Vujošević je rekao da je svaka pobeda njegove mlade ekipe u Evroligi "značajan trofej".

"Veoma važna pobeda. Za ovako mlad sastav Partizana svaka pobeda u Evroligi je značajan trofej. Skinuti 'skalp' bilo kom protivniku u ovom takmičenju je uspeh. Normalno je da se mi unapred mirimo sa lošim rezultatom kada igramo sa jačim protivnikom poput Barselone, ali ova ekipa može da igra sa svima", rekao je Vujošević.

On je kazao da je Lijetuvos kvalitetna ekipa koja ima velike ambicije.

"Lijetuvos je kvalitetna ekipa, došli su ovde sa velikim ambicijama da dobiju utakmicu i da protiv Bamberga kod kuće obezbede prolaz u sledeće kolo. To je važno svim ekipama jer to omogućava još utakmica, tako da je motivacija uvek velika kada se igra Evroliga", kazao je trener Partizana.

Duško Vujošević se zahvalio navijačima na podršci, ali je rekao da ne može da razume da neko baca predmete na teren i istakao da ne želi da pojedinačno komentariše svoje igrače.

"Ja sam jednom pogrešio što sam prozvao dvojicu igrača koji su iskočili iz svojih zadataka pa je ispalo ko zna šta. Ne komentarišem pojedinačne učinke", kazao je trener crno-belih.

Naredni meč Partizan igraće u gostima sa Barselonom 6. decembra.

Beta

Pogledajte još