Planulo 10.000 karata za Depeche Mode

0

Čak 10.000 karata je prodato za prve četiri nedelje, koliko su u opticaju već ulaznice za prvi Depeche Mode koncert u Srbiji, 19. maja 2013. na Ušču, a organizatori podsećaju da se karte za parter po promotivnoj ceni od 2990 dinara mogu nabaviti do 10. decembra.

Regularna cena za parter će, kasnije, biti 3.990 dinara, ulaznice za fan pit koštaju 5.990, a za VIP ložu 9.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti online preko servisa Gigstix, kao i u svim corner-shopovima šitom Srbije.

Karte su već kupili fanovi iz Norveške, Austrije, Rusije, Grčke, Velike Britanije, Amerike, Nemačke, Francuske, Izraela, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Bugarske, Mađarske i Rumunije.

„Volim nastupe uživo. Volim kontakt sa publikom na koncertima, izvođenje pesama po prvi put, svu tu ubrzanu energiju i izazove koji idu uz to. I dalje to volim više nego bilo koji drugi aspekt onoga što radimo, da budem iskren
”, izjavio je frontmen Dejv Gahan.

Depeche Mode je za april sledeće godine najavio izlazak novog albuma, pa će publika u Srbiji imati prilike da čuje nove pesme, ali i čuvene hitove poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.