Nemački zoofili: Ne zlostvaljamo životinje, one su nam seksualni partneri!

0

U Nemačkoj će uskoro biti donet zakon koji zabranjuje seks sa životinjama, što je izazvalo burnu rekaciju onih kojima je normalno da seksualno opšte sa njima, smatrajući da oni životinje ne zlostavljaju, već imaju partenrski odnos.

Vladajuća nemačka koalicija najavila je skoro usvajanje zakona koji zabranjuje polne odnosa sa životinjama, pošto je u ovoj zemlji seks sa životinjama i zvanično legalizovan još 1969. godine čime je predviđeno kažnjavanje samo u u slučajevima kada životinji preti “ozbiljna povreda” tokom upražnjavanja ovog čina.

Po novom zakonu koji će biti usvojen na inicijativu brojnih udruženja za zaštitu životinja i čiji je cilj da se jasnije definiše šta sve treba zabraniti, da bi se lakše mogli kažnjavati prestupnici, predviđena je kazna i do 25.000 evra ako se životinja tera na “aktivnost koja je netipična za tu vrstu”, prenosi “Jutarnji list“.

Ovoj inicijativi se žestoko usprotivilo Udruženje “Zoofilska akcija za toleranciju i informaciju“, čiji predstavnik Majkl Kiok smatra da je “nezamislivo kažnjavati polne odnose sa životinjama bez dokaza da je životinji počinjena šteta”.

Kiok objašnjava da je jedni problem kod seksa ljudi i životinja taj ukoliko životinja bude povređena, u suprotnom je, po njemu, sve normalno i prirodno:
“U javnosti je stvoren utisak da mi povređujemo životinje. Za nas su one partneri, a ne samo sredstvo zadovoljavanja. Ne prisiljavamo ih ni na šta. Životinje je lakše razumjeti nego žene.”

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.