Zvezda čeka Vojvodinu, Partizan u Subotici

Sve utakmice 15. kola igraće se u subotu, a sastaće se još Novi Pazar i Hajduk, Radnički Niš će dočekati Rad, Smederevo će ugostiti Slobodu, OFK Beograd gostovati BSK Borči, dok će Radnički 1923 igrati protiv Javora, a Donji Srem protiv Jagodine.

Većina mečeva počeće u 13.00, dok će se duel Zvezde i Vojvodine na "Marakani" igrati od 19.00.

Na tabeli vodi Partizan sa 36 bodova, pet više od Crvene zvezde, dok je Jagodina treća sa 10 bodova zaostatka za liderom.

Četvrtoplasirana Vojvodina gostovaće Zvezdi u derbiju kola, koja je u prethodnom kolu nakon preokreta slavila u Užicu sa 2:1, dok su Novosađani remizirali bez golova u Novom Sadu sa Radničkim 1923.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Slobodu u Užicu

OFK Beograd je u poslednja tri meča izašao kao pobednik, a sutra na megdan ide ekipi Borče, koja je u prethodnom kolu poražena u Jagodini sa 1:0 u prvoj utakmici koja se igrala pod reflektorima u Jagodini.

Poslednjeplasirano Smederevo je u prethodnom kolu poraženo u Beogradu od Partizana sa 0:4, dok će prvak Srbije gostovati Spartaku, koje je u prethodnom kolu u završnici utakmice izgubio na Karaburmi sa 0:1.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Smederevo 4:0

Radnički Niš će nakon tri utakmice bez pobede imati šansu sutra da pred svojim navijačima slavi protiv Rada. "Građevinari" su na poslednja dva gostovanja poraženi sa 1:0, ali će u Nišu imati šansu da zabeleže treću uzastopnu pobedu.

Novi Pazar je u poslednjih sedam utakmica bez pobede, a sutra će kao domaćini imati šansu da napokon zabeleže trijumf u prvenstvu protiv Hajduka i da na pauzu odu u dobrom raspoloženju.

Donji Srem će nakon dva poraza u ligi dočekati Jagodinu.

Beta

Pogledajte još