Vermez: Loše je što kadeti preskaču po dve selekcije

0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao jeda je dobro što se vodi računa o kadetima tog kluba, ali da je loše što će oni preskočiti juniorsku i mladu i odmah zaigrati za A reprezentaciju Srbije.

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović najavio je ranije da će za prijateljsku utakmicu u decembru, između ostalih, pozvati kadete Partizana Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića.

“Dobro je što se vodi računa i što se čulo za naše kadete. To me ne čudi pošto su oni standardni članovi kadetske selekcije, ali je loše što su preskočili juniorsku i mladu reprezentaciju i odmah prešli na fakultet”, rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Vladimir Vermezović je kazao da je u Španiji praksa da igrači preskaču po jednu selekciju i istakao da ne zna da li je Srbija na tom nivou da fudbaleri preskaču po dva starosna uzrasta.

“Na seminaru u Frankfurtu bio je direktor mlađih kategorija Španije i trend je da valja sve što oni rade. On je objasnio da kod njih talentovani igrači preskaču po jednu selekciju, a da li smo mi na tom nivou da naši klinci mogu da preskoče dve selekcije ja ne znam”, istakao je Vladimir Vermezović.

Trener crno-belih je kazao da kadeti u njegovoj ekipi moraju da urade specijalni lekarski pregled ako žele da nastupe za seniorski tim.

“Ako ta dva momka budu u kombinaciji za našu utakmicu, prvo ćemo morati da napravimo specijalne lekarske preglede pošto su suviše mladi za seniorski tim”, kazao je Vermezović.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.