Horoskopski znak tvoje svekrve

Svekrva OVAN: U trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osećaćete se kao vojnik kome se približava general. U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš lični život, ali ne dozvolite da vas to zavara, zanima je više nego što možete da zamislite. Kuvanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin "pati" zbog vaše kuhinje. Ona je impulsivna i voli da u svemu, ne samo učestuje, već i gazduje. Zato je važno suprostaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve.

Svekrva BIK: Ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsetiće vas na svoj testament; to će značiti da joj se nešto nije dopalo. Možda je pomalo materijalista, ali će biti idealni savetnik za vaše finansije. Manijakalno zahteva čistoću i red. Ukoliko želite da je odobrovoljite nekim poklonom, obratite pažnju ne cenu; neće je toliko zanimati lepota koliko sama vrednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali decu na čuvanje postoji "opasnost" da postanu razmažena i gojazna.

Svekrva BLIZANAC: Ukoliko na nju ostavite dobar utisak, biće kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumeti, jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, biće idealna za čuvanje dece jer poseduje veliki osećaj odgovornosti. Ima potrebu da se meša u lični život svog sina, jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi, neće obavezno stati na njegovu stranu, ali ne zato što vas mnogo voli, već zbog njenog osećaja pravičnosti ili zbog trenutnog raspoloženja.

Svekrva RAK
: Ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju da lije krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene neprestane promene raspoloženja je čine izuzetno razdražljivom. Ne pokušavajte da je slažete, jer ima neverovatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno, jedinstveno, jer će vas u suprotnom staviti na crnu listu. Preterano je osetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj deci i porodici.

Svekrva LAV: Ovakva svekrva i nije bas najsrećnija prilika. U vama će ujedno videti i svoju konkurenciju, zato od nje nemojte očekivati reči hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube, jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka, i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru sa vama. Neprestano će kontrolisati vas, vašu kuću i svaki korak, jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je sto je odličan pedagog, i uprkos velikoj ljubavi koju oseća prema unučićima, nikada ih neće razmaziti.

Svekrva DEVICA: Ona je mnogu razumnija i jednostavnija od ostalih koje pokušavaju da se nametnu. Ključ za uspeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista, uletaće u nju kao furija i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva, pa je dobro da joj tražite savet kada su u pitanju ekonomije; to će definitivno ojačati vaš odnos u budućnosti.

Svekrva VAGA: Ona će uvek biti vaša desna ruka, biće tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna i u kojima je nepotrebna; a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršaće kao najnežniji leptirić; jer ona sa razmiricama ne može da se nosi. Uvek će biti dobro raspoložena, a svoju penziju trošiće na skupe i poklone svojim unucima.

Svekrva ŠKORPIJA: U ovom slučaju, veliki faktor je sreća. Svekrva Škorpija može da bude prava veštica i tiranin koja pogledom seče svaku reč i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voleti ili vas jednostavno neće podnositi. U oba slučaja, važno je da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i direktni, jer to zaista ceni. Ako pregrmite početak, vremenom ćete videti koliko je osećajna, pažljiva i koliko je u stanju da vam pruži podršku u svakoj situaciji.

Svekrva STRELAC: U ovakvoj situaciji, svekrva će biti potpuno odsutna. Smatra da njen sin nije više njena briga, već vaša, tako da se uopšte neće mešati u vaš život. Pored nje ćete se osećati opušteno, a pošto se interesuje za okultni svet, možete da zapalite cigaretu sa njom, pijete kafu i pričate o astrologiji, kartama i gledanju u pasulj. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama.

Svekrva JARAC: Meša se samo u finasnije, jer to je stvar koja je najviše okupira. Ostalo je preterano ne zanima, ali voli da kuva, peče, štrika i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previse decu na čuvanje jer će ih neverovatno razmaziti zbog svoje osećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvek biti tu, jer ga ima na gomili i uvek će biti tu da vam da koristan savet.

Svekrva VODOLIJA: Ova svekrva kojoj je najveći cilj opšte dobro sveta, neće se skoro uopšte mešati u vaš brak. Biće zaokupljena članstvima u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udruženjima i crkvama. Ukoliko joj ne budete parirali intelektualno, manje će vas voleti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko joj zatražite pomoć, stvoriće se odmah pored vas u cilju da vam pomogne. Unuke će uvek učiti da imaju svoju nezavisnost i svoje mišljenje.

Svekrva RIBA: Neće vam izbijati iz kuće, ne iz zle namere, već što ima potrebu da pomogne i da se oseća korisnom. Ključ uspeha je da je vešto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se oseća prijatno. Ova mala manipulacija biće pomoć kod njenih čestih promena raspoloženja; ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti brižna prema unucima.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.