Partizan osvojio samo bod u Subotici

Šampion i lider na tabeli vodio je sa 2:0, ali je Spartak uspeo da izjednači za samo pet minuta u završnici utakmice.

POGLEDAJ VIDEO: Spartak - Partizan 2:2

Crno-beli su bolje počeli utakmicu i imali više šansi u prvom delu, ali su uspeli da postignu samo jedan gol. Miloš Ostojić je uputio dugu loptu ka Aleksandru Mitroviću, a on je u spustio Lazaru Markoviću, koji se iz blizine oslobodio čuvara i bez problema savladao golmana Spartaka Branimira Aleksića.

SPARTAK ZV: Aleksić, Antonić, Bratić, G. Adamović, Puškarić, Šarac, Novaković, Kovačević (od 72. Popara), Torbica, M. Adamović (od 66. Nosković), Despotović (od 73. Čović).

PARTIZAN: Petrović, Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov, Smiljanić, Jojić, Tomić, L. Marković (od 82. Ilić), M. Šćepović (od 66. S. Marković), Mitrović (od 74. S. Šćepović).

Partizan je imao nekoliko izglednih prilika do kraja poluvremena, ali nije uspeo da savlada Aleksića sve do 57. minuta. Tada je iz kontranapada Vladimir Volkov dugom loptom pronašao Marka Šćepovića, koji je lobovao istrčalog golmana Spartaka.

Spartak je smanjio prednost u 78. minutu, kada je Nikola Popara u kontrapadu asistirao Aleksandru Noskoviću za 1:2. Izjednačenje je došlo u 83. minutu, kada je visoka lopta iz slobodnog udarca uletela u šesnaesterac, gde je Vidak Bratić prosledio u mrežu.

Partizan je imao inicijativu u ostatku meca i dodatnih pet minuta, ali nije uspeo da dođe do pobede. Pred kraj meča i posle njega, igrači oba tima su se koškali i psovali međusobno, ali je sve završeno bez kartona.

Beta

Pogledajte još