Dokazi da je Saša Baron-Koen gori od Borata u pravom životu

- Ne mogu ni da vam pričam koliko me sramoti u društvu - počinje svoju "tužnu" priču glumica Ajla Fišer, supruga komičara Saše Barona-Koena koji je osvojio publiku širom planete svojim alter egoima Boratom, Ali Džijem, Brunom i diktatorom Aladinom.

Na primer, Borat (pa, lakše nam je tako da ga zovemo, jer ćemo ga po toj ulozi zauvek i pamtiti) teško prepoznaje glumačke zvezde kada nisu u ulozi, pa se njegova supruga, takođe duhovita glumica, Ajla Fišer priseća neprijatnih scena sa zvezdama kakve su Dajana Kiton i Kejt Blanšet.

Saša Baron-Koen i Ajla Fišer su se upoznali na žurki u Sidneju 2002. godine. Venčali su se 2010. i imaju dvoje dece: petogodišnju Oliv i dvogodišnju Elulu.

- Jednom je na večeri rekao Dajani Kiton da je trebalo da osvoji Oskara za svoju ulogu u filmu "Deca su u redu" zato što ju je pomešao sa Anet Bening. Drugi put mu se desilo da Oskarovku Kejt Blanšet pita "I čime se ti baviš u životu?" - priseća se Boratova supruga Ajla Fišer koje se sigurno sećate iz filma "Ispovesti kupoholičarke".

Boratova supruga Ajla Fišer

(old_image)

Međutim, njegov najgori gaf, kaže njegova supruga, desio se na skriningu filma Džeka Bleka kada je punačka žena održala veoma dug govor, nakon koga je usledilo veoma kratko Džekovo obraćanje.

- Posle filma Saša je rekao Džeku: "Zašto si držao tako kratak govor? Trebalo je da ućutkaš ženu sa ogromnim grudima i kažeš više od nje." Džek Blek je kroz zube rekao: "To je bila moja majka." Međutim, ni to nije ućutkalo Sašu i rekao je Džeku: "Pa, bar tvoja majka ima fenomenalne grudi." I onda se okrenuo ka meni i rekao: "Uvek si želela veće grudi, Ajla, zar ne?" Poželela sam da propadnem u zemlju - ispričala je Boratova supruga jednu otkačenu scenu sa komičarem Džekom Blekom.

Međutim, Boratova otkačenost ne predstavlja uvek neprijatnost za njegovu suprugu...

- Radila sam dugo u studiju u Kaliforniji na animiranom filmu "Pet legendi". Osećala sam se veoma neraspoloženo i usamljeno, ali morala sam da nađem način da se oraspoložim kako bih mogla da budem komična za ulogu Vile Zubić u filmu. Odjednom setila sam se kada je Saša ugazio u g**no, dok sam stajala pored njega. Nezgodan momenat, znam, ali kada sam ga se setila, počela sam da se smejem i to je bilo sve što mi je bilo potrebno da budem raspoložena za film - priča Ajla Fišer.

Nije loše biti udata za komičara, zar ne? Bar ti nikada nije dosadno...

Pogledajte još