Vojvodina ponizila Zvezdu na Marakani

Strelci za Vojvodinu bili su Abubakar Oumaru u 23. i 45. i Miroslav Stevanović u 47. minutu.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Vojvodina 0:3

Vojvodina je do prednosti došla kada je Oumaru iskoristio grešku golmana Zvezde Bobana Bajkovića koji je izleteo i sudario se s dvojicom igrača od kojih se lopta odbila do napadača iz Kameruna, a on je glavom s metar razdaljine poslao u prazan gol.

Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Maksimović, Spajić, Mladenović, Dimitrijević (od 47. Milunović), Milivojević, Lazović (od 82. Kadu), Milijaš, Kasalica, Mudrinski.

Vojvodina: Supić, Vulićević, Trajković, Đurić, Pavlović, Radoja, Ađuru, Stevanović, Kosović (od 62. Moreira), Katai (od 74. Bilbija), Oumaru.

Novi gol Oumaru je postigao u finišu prvog poluvremena kada je uzeo loptu na centru, pretrčao Uroša Spajića, ušao u šesnaesterac i lako savladao Bajkovića.

Crvena zvezda
je u prvom poluvremenu imala nekoliko dobrih prilika, ali nije uspela da ih iskoristi, a najveću je imao Filip Kasalica koji je šutirao glavom preko gola, iako je bio neometan na pet metara od gola.

(old_image)

Vojvodina je već na samom počeku došla do novog gola, kada je Aleksandar Katai izveo korner, Oumaru loše zahvatio loptu, ali je ona došla do Stevanovića koji je ostao sam na drugoj stativi i bez problema postigao pogodak.

Zvezda do kraja utakmice nije uspela da dođe do dobre šanse, osim u 73. minutu kada je golman Vojvodine Nemanja Supić odbranio Luki Milunoviću udarac glavom, a lopta se posle toga odbila do Zvezdinog fudbalera, međutim on je s jednog metra šutnuo preko gola.

Crvena zvezda je ostala na drugom mestu s 31 bodom, šest manje od vodećeg Partizana, dok je Vojvodina četvrta s 28 osvojenih bodova.

Utakmici na stadionu Crvene zvezde prisustvovalo je oko 13.000 ljudi.

Navijači Zvezde su na poluvremenu napravili koreografiju s likom nekadašnjeg predsednika kluba Dragana Džajića, koji je trenutno prvi čovek Radne grupe i istakli transparent "Džajić za predsednika".

Beta

Pogledajte još