Twitter otkriva da je Tarantino oduševio novim filmom "Đangova osveta"

Jedan od privilegovanih sa Twittera - Džef Goldsmit @yogoldsmith o novom filmu Kventina Tarantina "Đangova osveta" (Django Unchained) koji je pogledao na specijalnom skriningu kaže:

- Od početka do kraja "Đangova osveta" je fantastičan film u kome će publika uživati. Inteligentno duhovit, izuzetna akcija i dijalog. Definitivno u konkurenciji za nagrade.

Džuli @IndieJuls za "Đangovu osvetu" kaže da je "genijalan film - veoma krvav, ali veoma smešan" i dodaje da je to "vrsta filma koja te tera da se smeješ na teme kojima se obično ne smeješ".

En Tompson @akstanwyck je Tarantinov film koji u domaće bioskope stiže 17. januara ocenila na sledeći način:

- "Đangova osveta" je izuzetno nasilan špageti vestern poput anahrone pesme. Volc i Džekson su zvezde filma. Samo priča i akcija. Prvi skrining. Ovacije za Tarantina.

Dejvid Erlih @davidehrlich je, takođe, potpuno oduševljen otkačenom brutalnošću Tarantina:

- "Đangova osveta": čoveče! Brutalno smešna špageti komedija je isto za biznis što su "Prokletnici" bili za rat. Najbolji američki film 2012.

@NoreeVictoria se laže sa ostalima da je film "Đangova osveta" odličan sa briljantno ostvarenim ulogama, dok @silkyd67 prvi film koji Tarantina svrstava u američko udruženje reditelja naziva smešnim, ludo nasilnim i potpuno zabavni i ističe da "obožava Kristofa Volca i Dona Džonsona koji bi trebalo više da snima".

Džuli @IndieJuls, takođe, ističe koliko je Kristof Volc izuzetan glumac, s čime se apsolutno slažemo, iako još uvek nismo imali priliku da ga vidimo po drugi put u saradnji sa Tarantinom.

Erik Ejpl @erockappel kaže da je "Đangova osveta" prokleto neverovatna: "Tarantino je kralj. Wow."

Džošua Kordes @yumyumfish je još jedan od fanova Tarantina kome je ovaj film opravdao očekivanja:

- "Đangova osveta" je bila neverovatna. I nisam u fazonu "prvi sam video", pa zato. Histerično smešno i uzbudljivo. Kandidat za Najbolji film, definitivno.

Ovo su samo neki od potpuno egzaltiranih komentara na novi Tarantinov film "Đangova osveta" koji traje dva i po sata i, kada se saberu utisci sa Twittera čini se da se radi o još jednom ludo krvavom i duhovitom filmu sa fantastično ostvarenim ulogama Kristofa Volca, Semjuela L. Džeksona i Dona Džonsona. Međutim, zašto niko ne pominje Leonarda DiKaprija? Da li je moguće da on nije ispunio očekivanja publike?!

Pogledajte još