Svi od Čole, preko Seve i Halida, do Miroslava Ilića za novogodišnju tezgu biraju crnogorsko primorje

Crnogorsko primorje i za doček Nove 2013. godine biće stecište najvećih estradnih zvezda iz regiona, što bi, kako smatraju u Turističkoj organizaciji te države, trebalo da bude garant dobrog provoda, prenosi "Tanjug". Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja biti na nivou prošlogodišnjih.

SVE O DOČEKU NOVE GODINE: Nova godina 2013. na Nadlanu.com

U metropoli crnogorskog turizma - u Budvi, u novogodišnjoj noći nastupaće najpopularniji pevač na prostoru nekadašnju Jugoslavije Zdravko Čolić, dok je za 1. januar najavljen koncert "Parnog valjka".

U Bečićima, u hotelu "Splendid", najluđu noć će gosti dočekati uz pesme Hari Mata Harija i Jelene Rozge.

U petrovačkom hotelu "Palas" glavne muzičke zvezde biće Halid Bešlić i Neda Ukraden, a pored njih za dobar provod pobrinuće se i grupa "Novi fosili" .

U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci "Maksimus" u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupaće Dženan Lončarević, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.

I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Jadranka Bajraktarević, Bane Mojsilović, Milica Todorović i Milan Dinčić.

Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu "Bjanka" nastupati Miroslav Ilić i Danijel Alibabić.

Četiri dana boravka u Splendidu, uz gala večeru 31. decembra, košta 360 evra po osobi. Ova cena podrazumeva i jedno dodatno noćenje gratis. Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu "Palas" u Petrovcu iznosi 350 evra po osobi.

Poznati žabljački hotel "Planinka" nudi tri noćenje i tri svečane večere uz muzički program za cenu od 190 evra po osobi, dok se aranžmani u hotelu Polar star kreću od 300 do 350 evra po osobi. Cena trodnevnog aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu "Bjanka" u Kolašinu košta 459 evra po osobi, javlja "Tanjug"

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.