Mihajlović: Najmanji problem u Zvezdi je trener!

"Najmanji problem je trener. Uvek kada ne ide, najlakše je da se smeni trener, ali nije to tako jednostavno. U suštini je trener taj koji ima najmanje krivice. Poznavajući kakva je situacija u klubu, da momci ne primaju plate po pet šest, meseci, nema ni neke velike krivice igrača. Imam poverenja u nove ljude, koje na znam, ali sam slušao o njima. Nadam se da će uspeti da dovedu Zvezdu u red, ali to će biti veliki posao i izazov. Žao mi je, jer je Zvezda najveći srpski klub i jedan od najvećih u Evropi i svetu", rekao je Siniša Mihajlović u intervjuu Tanjugu.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Vojvodina 0:3

On je istakao da je dobro što se u domaćoj Superligi dešavaju i mečevi kao u poslednjem kolu jesenjeg dela, kada je Vojvodina savladala Crvenu zvezdu, a Spartak podelio po bod sa Partizanom.

POGLEDAJ VIDEO: Spartak - Partizan 2:2

"Partizan i Zvezda su naša dva najbolja kluba. Partizan je zasluženo jesenji prvak. Da li će da osvojiti titulu na kraju, ne znam, jer ima još mnogo da se igra. Naša liga je loša, nema mnogo jakih utakmica koje su nam potrebne, ali šta da radimo. Povremeno dođe do tih iznenađenja, a to što Partizan igra nerešeno, a Zvezda izgubi može da bude dobro za srpski fudbal, jer prvenstvo dobija na zanimljivosti", ocenio je Mihajlović.

Izvor: Blic

Pogledajte još