Lekar: Adrijano ima psihičke probleme

BEOGRAD, 9. aprila 2009. (Beta) - Lekar brazilskog fudbalskog kluba Sao Paola rekao je da fudbaler Intera Brazilac Adrijano ima psihičke probleme.


"Adrijanu je potrebna pomoć i uz njega stalno moraju da budu psiholog i psihijatar jer ima poremećaje koje ne može da kontroliše. On želi da pije i ako izađe u noćni provod ne može da se zaustavi.Sledećeg dana ga svi kritikuju zbog takvog načina života i on padne u depresiju", rekao je lekar Marko Aurelijo Kunja.

Lekar fudbalera Sao Paola je lečio Adrijana kada je u drugom delu prošle sezone fudbaler Intera bio na pozajmici u tom brazilskom klubu.

Adrijano ima problema sa disciplinom. U nekoliko navrata kasnio je sa povratkom u Inter posle pauza u šampionatu, a mediji su navodili da često posećuje noćne klubove i pored obaveza u klubu.

Takođe, Kunja smatra da je Brazilac upao u loše društvo.


"Okružen je lošim ljudima, a ne prijateljima. Adrijano mora da shvati da ima obaveze, a nema nikoga ko bi ga na to podsetio. On ima mnogo problema", dodao je.

Mediji spekulišu da Adrijano razmišlja o povlačenju iz fudbala, a sve je izvesnije da su čelnici Intera, ali i trener Žoze Murinjo, izgubili strpljenje i da će brazilski internacionalac otići sa "Đuzepe Meace".

Adrijano je 2001. godine iz Flamenga došao u Inter, a za italijanski klub odigrao je 141 utakmicu i postigao 66 golova. Igrao je još za Parmu i Fiorentinu.

Pogledajte još