Štrajk fudbalera Partizana!

Uzalud je trener Vladimir Vermezović sa saradnicima u dogovoreno vreme čekao izabranike na jednom od terena, dok su oni za to vreme sedeli unutar prostorija u "Zemunelu" i iščekivali razgovor sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem.

Razgovor, u kojem bi dobili objašnjenje zašto im davno obećani novac nije uplaćen. Poslednji put igračima Partizana je tokom prethodne nedelje na sastanku sa Draganom Đurićem i Tumbakovićem najavljena isplata za ponedeljak, ali kako se to nije dogodilo crno-beli u utorak nisu želeli da izađu na teren.

Cela priča se primirila tek posle polučasovnog razgovora ekipe sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem, kada su fudbaleri srpskog šampiona i izašli na teren da obave profesionalne obaveze. Niko od igrača nije želeo da komentariše štrajk, dok je sportski direktor Ljubiša Tumbaković nesvakidašnju scenu u taboru Partizana opravdao unapred planiranim razgovorom sa igračima(!?).

"Direktor je imao sastanak sa igračima na kojem je osnovni cilj bio da se ekipa motiviše za poslednju utakmicu u ovom delu sezone. Sastanak se malo odužio i zbog toga su igrači sa zakašnjenjem izašli na teren" preneo je direktorovu verziju događaja portparol Nenad Danilović.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još