Goga Sekulić pred tužbom: NUNS ispituje pretnje novinarki "ALO!"-a

U saopštenju se kaže da je taj tabloid na današnjoj naslovnoj strani objavio da je Goga Sekulić novinarku pitala da li je čula "da su neki novinari misteriozno nestali", podsećajući da je Darko Šarić njen prijatelj.

"Smatramo da je, s obzirom na do sada iznešene optužbe na račun Šarića, reč o ozbiljnoj pretnji koju policija treba temeljito da istraži. Pretnja novinarima i ugrožavanje njihovih života zbog onoga o čemu pitaju javne ličnosti ili onoga što su napisali je potpuno neprihvatljiva", kaže se u saopštenju NUNS-a.

Sekulićevoj je zasmetao tekst koji je "Alo!" objavio, a koji je otkrio da je pevačica u alkoholisanom stanju u jednom beogradskom restoranu pozdravljala svog pokojnog prijatelja Filipa Kapisodu, pa je odmah "zasula paljbu" na novinare ovog tabloida.

" ... Je l si čula da su neki ljudi zbog pisanja tekstova gepekovani? Nemoj da te čudi ako se to jednog dana i tebi dogodi. Mislim, ja ne pretim, ali čuvaj se! Ne mora to da se desi sada, može za godinu dana. Goga sve pamti. Znaš li ti ko su moji prijatelji? Znaš ti ko je Šarić? ", pretila je Sekulićeva novinarki tabloida i nabrojala prezimena njenih prijatelja koji su, kako kaže, jaki ljudi.

Nešto kasnije popodne, urednik lista "Alo!", Dejan Vukelić, oglasio se na svom twitter profilu i kazao da će da podnesu krivičnu prijavu protiv pevačice Goge Sekulić zbog pretnji upućenih njihovoj novinarki, kao i da su već angažovali advokata.

( Blic , Alo! )

Pogledajte još