Partizan opet kažnjen zbog navijača

U saopštenju Partizana navodi se da je klub kažnjen zbog ubacivanja upaljača, novčića, žvakaćih guma, jednog mobilnog telefona, kao i da su tokom utakmice korišćeni laseri, što su manji prekršaji, ali se u slučaju crno-belih tretiraju kao ozbiljni jer se stalno dešavaju.

"Partizan je dužan da na ime kazne uplati 12 500 evra! Evroliga je uzela u obzir sve prethodne prekršaje kluba i najozbiljnije razmatra da se naredna ili više utakmica održi bez prisustva publike!!! Zbog ovakvih dešavanja nanosi se šteta samo Partizanu",
navodi se u saopštenju.

Partizan sutra dočekuje Barselonu, a ta utakmica može biti odlučujuća za crno-bele u borbi za plasman u Top 16.

"Još jednom apelujemo na našu publiku da na utakmici sa Barselonom u četvrtak bude primerna i ne ubacuje apsolutno ništa u teren, da crno-bele bodre samo pesmom, aplauzima i na taj način pošalju najlepšu sliku košarkaškog spektakla", saopštio je Partizan.

"Evroliga je najelitnije klupsko košarkaško takmičenje i pojedinačni ekscesi će biti najstrože kažnjeni, zbog dodatnih kontrola koje su od ove sezone uvedene. Ne smemo dozvoliti da takmičenje Partizana u Evroligi bude dovedeno u pitanje", naveli su crno-beli.

Beta

Pogledajte još