Hadži prodane duše okupile selebritije u novom spotu

U spotu se pojavljuju Sergej Trifunović, Bora Đorđević, Žika Jelić, Đorđe David, Radomir Antić , Mikica Vesnić i Đorđe Vasić.

Saradnja, kako kažu, prvobitno ostvarena sa rokerima Borom Đorđevićem, Žikom Jelićem i Đorđem Davidom koji su zajedno glumili u prvim scenama spota i, igrajući poker, izgubili bogatstvo. Snimanju se kasnije pridružio i bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić, na stadionu užičke Slobode. Nakon njega, stiže i reli vozač Mikica Vesnić sa svojim timom, posvećuje ceo dan bendu i pristaje da izgubi trku. Poslednje scene snimane su u beogradskom hotelu Metropol Palace i sa Sergejom Trifunovićem na Zlatiboru.

Sastav Hadži prodane duše osnovan je 2009, za narednu godinu sprema svoj prvi album. Do sada su svirali širom Srbije, između ostalog i na beogradskom Beer Festu 2011. godine, a prvi spot snimili su za pesmu „Zakonodavni organ“.

Pre snimanja tog spota, shvatili smo da ako neko želi da uspe u ovom poslu, mora da se obnaži, pa smo to i učinili. Pošto se to nije mnogo isplatilo, odlučili smo se na jedini sledeći logičan korak, a to je da u novom spotu prodamo dušu đavolu“, uz osmeh kažu članovi benda, a za koji dan ćemo videti kako sve to izgleda,

Pogledajte još