Kraljevska bolnica nasela na prevaru: Odala informacije o Kejtinom stanju

Voditelji sidnejskog radija "2Day FM" predstavili su se kao kraljica Elizabeta II i princ Čarls, Vilijamov otac, a medicinska sestra u privatnoj bolnici Kralj Edvard VII u Londonu im je poverovala, javio je Rojters.

Bolnica je izrazila "duboko žaljenje" zbog incidenta koji se dogodio rano jutros i saopštila je da će preispitati svoj telefonski protokol kako bi zaštitila lične informacije o pacijentima.

Australijska radio stanica se takođe izvinila, a dvoje voditelja istakli su da nisu mogli da poveruju da će zaposleni u bolnici nasesti na njihov "grozan akcenat".

Lažni kraljica i princ su od medicinske sestre na ovaj način doznali da je Kejt u trenutku poziva spavala, da je dobro provela noć pošto joj je dato dosta tečnosti i da je sada u stabilnom stanju.

Vesti o Kejtinoj trudnoći izazvale su veliko oduševljenje u Britaniji, postale pravi hit u kladionicama i okončale grozničave špekulacije o novom nasledniku koje su počele odmah posle raskošnog venčanja vojvode i vojvotkinje od Kembridža u aprilu 2011. godine. Dete, koje bi trebalo da se rodi na leto, biće treći pretendent na tron.

Pošto je kraljevska porodica potvrdila da će princeza Kejt i princ Vilijam postati roditelji, tviteraši su već bebu uveli u svoj svet.

(24sata)

Pogledajte još