Još vas obožava?

SANTA MONIKA - Da li i vi tvrdite da vaš muž jednostavno nije u stanju da formuliše a još manje da pokaže ili iskaže svoja osećanja? Postoji gomila zabavnih, malih, ponekad i teško razumljivih, ako ne i smešnih signala kojima on, ćutke, postupcima ili govorom tela zapravo kaže: "Ja te volim" - obaveštava čitateljke američki magazin GLAMOUR i navodi 18 najčešćih:

1. Kad se po kući šetkate u njegovoj iznošenoj majici s kratkim rukavima, "boksericama" i pamučnim čarapicama i takvi mu "uskočite" u krevet, a on vam kaže da ste "prelepi i poželjni".

2. Nikad se pomalo ironično ne nasmeje kad pogrešno izgovorite ime nekog od njegovih omiljenih sportista.

3. Jedina uramljena fotografija na njegovom stolu u kancelariji je - vaša kad ste imali deset godina, nosili dokolenice i naočare sa metalnim okvirom. Ali ako ovakvu fotografiju drži skrivenu u novčaniku, trebalo bi ga "kazniti", a vi smislite kako.

4. Bez znakova mrzovolje pristaje da skokne do piljarnice i kupi vam vezicu peršuna.

5. Uporno pokušava, naravno bez uspeha, ali ipak pokušava, da opere zaostali rub koji je u lavabou ostavio vaš gel za brijanje;

6. Kad ste, vozeći unazad u pokušaju da se parkirate, udarili u stub, njegove prve reči bile su - "Jesi li OK?".

7. U jednom trenutku primetili ste da mu je prst na kome nosi burmu malo otečen pa mu predložite da je skine, a on se kune da će se "bez nje osećati kao da je go".

8. Pokušava da nasluti šta biste voleli da vam kupi za rođendan ili jednostavno za savet pita vašu najbolju prijateljicu.

9. Nikada nije naučio kako da na pravi način složi sudove u mašinu za pranje, ali je naučio kako da ih beznadežno - zaglavi u sudoperi.

10. Iz vaše priče shvata, ali i ne komentariše, koji je od vaših bivših momaka bio "fer igrač", a koji nije zasluživao vašu naklonost.

11. On više ne skače oduševljeno i ne vrišti "to, majstore" kad njegov tim postigne gol... Pa dobro, i dalje skače, ali je za bar 20 odsto "smanjio doživljaj".

12. Bez ikakvog problema, i bez tihog gunđanja da to "nije njegov posao", kupiće vam u apoteci kutiju tampona koju ste naručili.

13. Iako ste zajedno već dobili nekoliko dece, nikada neće izgovoriti glupost kao što je - "Opet smo trudni".

14. Majicu s natpisom "Poljubi me, ja sam Irac", koju ste mu kupili, nosi ne samo po kući, već često i kad izađete u šetnju.

15. Izuzetno vodi računa da u vašem prisustvu nikada ne secka dlake u nosu.

16. Kad ga (uglavnom na prevaru) odvedete u bioskop da gledate ljubavni film, on se potajno ne smijulji i ne komentariše (može se dogoditi da zaspi, ali se neće podsmevati).

17. Nikada ne komentariše vašu novu frizuru - sve dok vi to ne zatražite. A onda vas jednostavno - slaže.

18. Može se dogoditi da zaboravi da vam čestita Dan zaljubljenih, otvoreno će priznati da je napravio "neoprostivu grešku". Ali i da je spreman da za nju plati... 

(FoNet)
10. april 2009.

Pogledajte još