Radijski voditelji iz Australije telefonskom zafrkancijom otkrili šta se dešava sa Kejt Midlton u bolnici (AUDIO)

Britanska kraljevska porodica je trenutno preokupirana trudničkim problemima vojvotkinje od Kembridža, supruge princa Vilijama - Kejt Midlton. Međutim, veo tajne koji obavija situaciju oko hroničnih jutarnjih mučnina od kojih pati Kejt i zbog kojih leži u bolnici Kralja Edvarda VII uspeo je da "raskrinka" jedan zafrkantski poziv iz Australije.

Koliko god kraljevska porodica bila zaštićena na sve moguće načine od curenja informacija u javnost, jedna šala radijskih voditelja iz Australije informisala je javnost "pikanterijama" iz njihovih života.

Naime, duhoviti radijski voditelji Majkl i Mel, odlučili su da se našale i uživo iz svoje emisije "2Day FM" pozovu bolnicu u kojoj leži Kejt Midlton i da se predstave, ni manje ni više, nego kao kraljica Elizabeta i njen sin princ Čarls.

Radijski voditelji nisu mogli da veruju da će zaista na ovaj zafrkantski način i saznati nešto. Doduše, nisu uspeli da dođu do Kejt lično, ali ih je operater povezao sa medicinskom sestrom koja im je ispričala baš sve što je mogla o zdravstvenom stanju 30-godišnje trudnice.

- Trenutno spava. Imala je prilično nezanimljivu noć. San je za nju dobar. Dali smo joj tečnost, jer je bila prilično dehidrirana kad je došla ovamo. Sada je stabilno - pored ostalog je otkrila medicinska sestra radijskim voditeljima koji su u ovom zafrkantskom pozivu pominjali i korgije kraljice Elizabete.

Džon Lofthaus, direktor bolnice, bio je sasvim šokiran ovim slučajem, jer ova bolnica je poznata upravo po diskreciji. Najavljujući ozbiljnu internu istragu, Lofthaus je rekao:

- Bolnica Kralja Edvarda VII se duboko izvinjava zbog ovog incidenta. Bila je to glupava šala, jedna od onih kakve svi preziremo. Na tom odeljenu, znate, ima ozbiljno bolesnih osoba.

Preterano ili smešno?

Pogledajte još