Đilas: Ne selim se u vilu na Senjaku!

Na konferenciji za novinare u Skupštini Grada Beograda, Đilas je rekao da je vlasnik te vile firma u kojoj je on manjinski suvlasnik, ali da je istina da više neće živeti u stanu u Mileševskoj ulici, već da će se preseliti u stan u Ulici patrijarha Varnave, na Vračaru.

Đilas je kao razlog za preseljenje naveo uvećanje porodice, odnosno rođenje četvrtog deteta, ali nije želeo da odgovori na pitanje novinarke lista "Kurir" da li sva njegova deca žive s njim, već je rekao da je to pitanje nepristojno.

On je, takođe, negirao da je Uprava grada za potrebe obdaništa kupovala hranu od hrvatske firme "Idea".

Đilas se požalio na napade pojedinih listova i televizija i ocenio da je ironično to što mu se to događa, iako je on čovek koji je često bio optuživan da kontroliše medije.

On je odbacio optužbe privrednika Miodraga Kostića i naveo da je Poljoprivredna korporacija Beograd (PKB) odličan primer kako država može da, uz pomoć kvalitetnog menadžmenta, napravi uspešnu firmu.

Gradonačelnik nije želeo da govori o tome da li smatra da je ugrožena stabilnost vladajuće koalicije u Beogradu, već je samo kratko naveo da je o tome sve već rekao i građanima i političkim partnerima.

(Beta)

Pogledajte još