FSS imenovao oficira za integritet

Tu funkciju će obavljati komesar bezbednost FSS, Milivoj Mirkov. Osnovni zadatak oficira za integritet biće da koordinira sa nadležnim oficirima za integritet u FIFA i UEFA, kao i sa nadležnim domaćim instancama - predstavnicima policije i tužilaštva.

"Donošenjem ovakve odluke FS Srbije je postao prvi Savez u regionu koji je imenovao oficira za integritet. Između ostalog, on će raditi na prikupljanju i proveri svih informacija koje budu dolazile do FSS", navodi se u saopštenju.

Na sednici je formirana i privremena komisija za utvrđivanje predloga za dodelu javnih priznanja FSS za 2012. Ona treba da sastavi spisak predloga za izbor najboljih u igrača i trenera u ovoj godini. Zlatne lopte FSS pobednicima će biti uručene na tradicionalnoj svečanosti organizovanoj do kraja tekuće godine.

Odbor je formirao još dve komisije: sednici su formarane i još dve komisije - Komisija za popis imovine i obaveza, i Komisija za primenu mera štednje u Fš.

"Cilj druge komisije je da, u srazmeri sa aktuelnom ekonomskom situacijom, predloži nadležnima određene mere uštede, a za dobrobit same organizacije i korisne za vreme koje dolazi", objasnio je savez.

Beta

Pogledajte još