Svesni važnosti utakmice protiv Budućnosti

BEOGRAD, 7. decembra 2012. (Beta) - Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je u petak da su on i njegovi saigrači svesni težine i važnosti utakmice protiv Budućnosti u Podgorici u 12. kolu Jadranske lige.

"Svesni smo težine i važnosti utakmice protiv Budućnosti. Znamo šta nas čeka i znamo da ih je jako teško pobediti u Podgorici. Zato ćemo svi do jednog pružiti maksimum i trudićemo se da zabeležimo još jednu pobedu. To ćemo moći samo ako budemo igrali čvrsto i agresivno", rekao je Savović za klupski sajt.

Savović je kazao da je Budućnost mlada ekipa s nekoliko iskusnijih igrača.

"Budućnost ima dosta mladu ekipu sa nekoliko iskusnijih igrača, kao što je Čedomir Vitkovac koji igra u vrlo dobroj formi. Takodje, zanemarljiv faktor svakako neće biti ni publika, jer je atmosfera u hali Morača odlična", kazao je Savović.

Crvena zvezda osam godina nije pobedila Budućnost na gostovanju u Podgorici.

"Nema pritiska zbog toga, to nam je dodatni motiv. Svesni smo šta dobijamo eventualnom pobedom i željni smo da dokažemo da to možemo da uradimo. U dobroj smo formi, atmosfera je izvanredna i to ćemo pokušati da iskoristimo", rekao je krilni centar crveno-belih.

Crvena zvezda će gostovati Budućnosti u subotu od 19.00.

Pogledajte još