Vesterman: Ne možemo biti zadovoljni

BEOGRAD, 7. decembra 2012. (Beta) - Plejmejker Partizana Leo Vesterman rekao je da njegova ekipa ne može biti zadovoljna posle poraza od Barselone u košarkaškoj Evroligi jer se treći put u sezoni našla u situaciji da gubi u finišu meča.

"Ne možemo da budemo zadovoljni, treći put smo u ovoj situaciji. Izgubili smo sa poenom razlike, a isto je bilo i protiv CSKA, dok smo protiv Bamberga takodje izgubili u završnici. Teško je kad se gubi na takav način", rekao je Vesterman agenciji Beta.

Partizan je u četvrtak izgubio posle produžetka od Barselone 68:67, iako je imao poslednji napad za pobedu. Tim iz Španije je i dalje bez poraza. Beogradjani su odigrali jako dobru odbranu, ali su imali 19 izgubljenih lopti, što je za Vestermana ključ poraza.

"Znali smo da moramo da igramo jaku odbranu ako želimo da uradimo nešto protiv Barselone. Dobro smo čuvali (Huana Karlosa) Navara, ali smo pravili glupe greške i izgubili 19 lopti, što je previše za njih", rekao je Vesterman.

On je priznao da je tim u napadu možda grešio zato što se trošio u odbrani, ali je rekao da to ne sme da bude opravdanje.

Partizan čeka ishod utakmice Lijetuvos Ritas - Bamberg da bi znao da li u poslednjem kolu treba da pobedi sa više od pet razlike ili samo da slavi u Nemačkoj.

Pogledajte još