Eksplodirala kuća u kojoj se leče zavisnici u Resniku, izgorela hala s automobilima

Tri jake eksplozije uznemirile su veliki broj građana, a čuli si ih ne samo u Resniku već i u Rakovici, Čukarici, Voždovcu i Novom Beogradu.

Sve eksplozije čule su se iz kuće u kojoj se leče zavisnici od narkotika.

Veći deo centra "Reto" koji se bavi lečenjem zavisnika od alkohola i narkotika je izgoreo, a na svu sreću nije bilo povređenih.

Vatrogasci su brzom reakcijom zaustavili širenje požara, a policija je utvrdila da su plinske boce izazvale eksplozije koje su uznemirile građane.

(Sliku poslala @themachita )

Požar u Centru za lečenje zavisnosti u Resniku, izgorela hala s automobilima

U hali magacina Centra za lečenje zavisnosti u Resniku noćas je izbio požar koji je prouzrokovao materijalnu štetu, ali nije bilo povređenih, izjavila je jutros Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Žugić Vuksanović.

Štićenici centra su evakuisani pre dolaska devet vatrogasnih vozila i 34 vatrogasca, koji su požar uspeli da lokalizuju oko 1.45.


Gorela je cela hala površine oko 600 metara kvadratnih iz koje su izbijale detonacije, a u kojoj su bili smešteni automobili, plinske boce i nameštaj.

U požaru su izgorela dva kamiona, dva kombija, dva automobila, traktor, alati i bela tehnika i eksplodiralo je više boca.

Vatrogasci su spasli stambeni objekat površine oko 600 metara kvadratnih.

Pogledajte još