Mišković ponovo na saslušanju, preti mu i pritvor?

Po pisanju "Kurira", Miroslav Mišković će naredne nedelje po drugi put morati da se suoči sa inspektorima Kriminalističke policije i da im objasni svoju ulogu u privatizaciji PZP Niš i Beograd, kao i svoje odnose s biznismenom Milom Đuraškovićem, bivšim vlasnikom kompanije „Nibens".

Samo nekoliko dana nakon što je policiji iskaz dao Miškovićev sin Marko, koji je tada potvrdio da su i on i otac učestvovali u spornoj privatizaciji, ali tvrdeći da je sve urađeno po zakonu, jedan od najbogatijih Srba će u nastavku saslušanja do kraja morati da razjasni kako i pod kojim okolnostima su on i Đurašković učestvovala u privatizaciji PZP Niš i PZP Beograd.

Izvor blizak "Kuriru" je otkrio da bi Mišković mogao da bude zadržan u pritvoru nakon drugog informativnog razgovora u policiji.

"To ćemo odlučiti nakon što ga budemo saslušali. Dok ne budemo obavili razgovor s njim i konsultovali se s tužiocem, ne možemo da znamo koji su nam dalji koraci" - rekao je "Kurirov" sagovornik i dodao da je vrlo verovatno da se Mišković ovog puta na saslušanju u policiji pojavi u pratnji advokata.

Da podetimo, Mišković je prošlog ponedeljka već bio na saslušanju zbog umešanosti njegove kompanije „Delreal“ u sumnjive poslove oko korišćenja 16 hektara zemljišta u Bloku 53 na Novom Beogradu.

Pogledajte još