Nakon ručka u fensi restoranu, dobile račun s natpisom "za debele devojke"

Naime, nakon što im je konobar u "Cameo Casino Club" restoranu u Stoktonu predao račun, Christine Duran, Christina Huerta i Isabel Robles pri njegovom su vrhu primetile natpis "Fat Girls" (Debele devojke).

(old_image)

"Dobila sam račun i kad sam videla šta piše rekla sam prijateljicama, ali one su mislile da se šalim, smejale su se", rekla je Duran.

Nakon kad im je Duran konačno pokazala račun, uverile su se i same. Potom su otišle do konobara koji je rekao da nema ništa s tim i da je verovatno drugi konobar Jeff, čije je ime bilo zapisano na računu i koji je primio narudžbinu, u šali upisao uvredljiv natpis, ali da se njegova smena završila i da nije tu. Uznemirene i ogorčene, tri žene tražile su da vide vlasnika restorana, prenosi Daily Mail.

"Imao je glup izraz lica, kao kada je nešto smešno, ali se suzdržavao da se nasmeje", rekla je Huerte. Menadžer je naglasio da mu je žao što se to dogodilo i ponudio im prvo 25, a zatim i 50 posto popusta. Ali, one nisu bile impresionirane.
"Nisam mogla da verujem. Označili su nas kao debele devojke. Očito je to nešto sa čime se moramo nositi", dodala je Huerta.

Vlasnik restorana na kraju je poručio da je spomenuti konobar suspendovan i da će uprava nastaviti istragu o ovom incidentu.

Pogledajte još