Vujošević: Bilo je dobro tokom većeg dela meča

"MZT je dobar tim, koji je pravio iznenađenja i sa manje igrača i sa prethodnim trenerom, a sada, posle dovođenja Nikole Otaševića i Borisa Bakića predstavlja ozbiljnog protivnika. Iskusni su i znaju da igraju i nisu došli i doveli ove navijače da izgube, već da pokušaju da iskoriste našu situaciju što se nalazimo između dve evroligaške utakmice", rekao je Duško Vujošević .

Partizan je danas kao domaćin pobedio MZT sa 68:58 u 12. Kolu Jadranske lige i tako ostao sam na drugom mestu tabele. Crno-beli su u četvrtak izgubili u Beogradu od Barselone 68:67 posle produžetka, a u četvrtak ih čeka odlučujući meč sa Bambergom u Evroligi.

"Uspeli smo da vratimo fokus tima na ovaj meč. Najveći deo vremena smo igrali dobru odbranu, osim u nekoliko navrata. Pravimo mnogo oscilacija, pa kad imamo 10 i 12 poena ne znamo da prelomimo utakmicu, već puštamo protivnika da se vrati u meč. Svaka utakmica u Jadranskoj ligi je jako značajna i moramo biti koncentrisani, bez obzira šta sledi ili prethodi", rekao je Duško Vujošević .

Trener Partizana rekao je novinarima da Dejan Musli nije bio u sastavu jer ima virus, pa je i meč sa Barselonom odigrao uz pomoć infuzije, ali da od tada nije trenirao. Centar bi trebalo u utorak da se vrati u tim.

Beta

Pogledajte još