SNS: Đilas se dočepao miliona i zavukao ruku u džep svim građanima!

Na skupu u Kući ljudskih prava predstavljen je izveštaj o radu vlade u toj oblasti u kom se između ostalog navodi, da predsednik Srbije Tomislav Nikolić i članovi njegovog kabineta moraju da prestanu sa korišćenjem govora mržnje i kvalifikacijama na račun čitavih nacionalnih zajednica, kao i da potpredsednik Vlade ili ministri nemaju ovlašćenja da se mešaju u krivični postupak niti smeju da poseduje podatke iz istrage.

Na skupu je govorio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, jer je otvaranje Kuće ljudskih prava pomogla gradska vlast.

"Namera Dragana Đilasa, Sonje Biserko i ostalih nevladinih dušebrižnika sasvim je jasna, a ogleda se u odlučnom napadu na borbu protiv korupcije koju je beskompromisno poveo Aleksandar Vučić", ocenjeno je u saopštenju SNS.

SNS navodi da je sramotno i groteskno što Dragan Đilas prisustvuje otvaranju biblioteke u Kući ljudskih prava, "čovek koji je pogazio sve pravne norme da bi se dočepao milionskog bogatstva i zavukao ruku u džep svim gradjanima Srbije".

"Ovaj neprirodni savez Dragana Đilasa i navodnih boraca za ljudska prava ima za jedini cilj da ospori pokrenutu borbu protiv korupcije, koja očigledno ,žulja' one koji su se okoristili svojim privilegovanim položajem", ističu naprednjaci.

(Beta)

Pogledajte još