Stojadinović: Nema ponuda za igrače Zvezde!

"Utvrdili smo šta nam je najneophodnije i trudićemo se da dovedemo to što mislimo da je najpotrebnije. Znamo šta nam otprilike treba, neće doći više od pet igrača. Postoji sedam-osam igrača koji čine bazu, znamo koji ne mogu da idu, ali znamo i ekonomsku situaciju. Na pripreme ne treba da krene više od 25 igrača", rekao je Zoran Stojadinović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Kao igrače koji treba da čine okosnicu tima, Stojadinović je naveo Uroša Spajića, Nenada Milijaša, Darka Lazovića, Filipa Kasalicu, Filipa Mladenovića, Aleksandra Pantića, Luku Milunovića i Ognjena Mudrinskog.

"Ako stigne ponuda od 15 miliona evra za nekog od njih odnećemo ga trener Aleksandar Janković i ja zajedno", istakao je Stojadinović, koji će prema najavi medija postati novi sportski direktor Zvezde.

On je rekao da za sada nije stigla ponuda ni za jednog fudbalera Crvene zvezde i dodao da je štoper Nikola Maksimović odavno prodat i da će otići iz kluba u januarskom prelaznom roku.

Zoran Stojadinović je istakao da ima "fenomenalan odnos" sa Aleksandrom Jankovićem i dodao da je najbitnije da on pripreme počne sa formiranim timom.

Beta

Pogledajte još