Mihajlović: Tole ima moju punu podršku!

"Mislim da su sve te priče o promenama u FSS čiste gluposti! Ne znam šta će se dogoditi, ali Tomislav Karadžić ima od mene punu podršku, jer je to jedna od retkih organizacija u Srbiji koja dobro funkcioniše" stav je Siniše Mihajlovića."Ljudi koji vode FSS zaslužuju samo čestitke, jer sve ide bez problema, plate ne kasne, uslovi za rad su odlični."

Za "revolucionare", po mišljenju Siniše Mihajlovića, ima dovoljno posla u Srbiji i bez FSS.

"Ono što je dobro ne treba menjati, pa ako ima zainteresovanih da nešto “popravljaju” u fudbalskoj Srbiji, neka se uhvate nečeg drugog, jer onog što ne valja ima na pretek. FSS nije u tom košu, naprotiv, može svima da služi za primer".

Siniša Mihajlović nije za promene u “kući fudbala”, ali zato navija da bude promena kod srpskih reprezentativaca, da u predstojećem prelaznom roku mnogi od njih koji nemaju minutaže u svojim klubovima nađu nove sredine za dokazivanja.

"Brine me što toliko igrača nije standardno u klubovima. Tome smo platili ceh protiv Belgije, kada smo doživeli veliki pad u igri u 60. minutu, jer šestorica-sedmorica fudbalera nisu mogla da izdrže tempo utakmice, pošto nisu imali kontinuitet mečeva u nogama. Željom i svežinom se može donekle, ali kada se igraju dve utakmice u četiri dana, tu već nastaju veliki problemi. Bilo bi veoma pozitivno po reprezentaciju da momci koji nisu standardni u klubovima pronađu u januaru nove sredine".

Pogledajte još