Andreja Pejića uzbuđivalo čišćenje WC-a u striptiz klubu

Andrej Pejić (21) je rođen u Bosni i Hercegovini, do svoje osme godine je živeo u Srbiji nakon čega se sa porodicom seli u Australiju gde živi od 1999. godine. Svoj sada već planetarni uspeh duguje voj uspjeh duguje nekadašnjoj glavnoj urednici "Vogue Paris" Karin Roitfeld, koja ga je prvi put obukla u žensku garderobu odredivši tako njegovu karijeru zauvek.

Na pitanje o čemu je maštao kao dečak, Andrej Pejić kaže da želeo da bude veštica.

Osim mode, koja mu je najbitniji deo života, Andrej Pejić u intervjuu za Galoremag.com, otkriva da ga izuzetno zanima moda, kao i da mu je Donatela Versaće najveća inspiraciju u životu. Ako ste se pitali čije kreacije Andrej najviše voli da nosi - odgovor je jasan i logičan - Aleksander Mekvin.

- Najuzbudljivi posao koji sam radio bilo je čišćenje toaleta u striptiz klubu - intrigira, kao i uvek, javnost Andrej Pejić.

U razgovoru za Galoremag.com, Pejić kaže da je njegova porodica izuzetno ponosna na posao kojim se bavi i da ga podržavaju u svemu što radi. Verovali ili ne, Andrej Pejić, iako deluje kao vrlo samouveren mlad momak, veoma je nervozan pre svakog izlaska na modnu pistu.

- Kada sam nervozan, ne mogu ni da jedem ni da spavam - kaže Pejić koji sebe opisuje kao "anđela u potrazi za demonima".

Pogledajte još