Heineken slavi 140 godina pozivajući dizajnere da stvore bocu budućnosti!

Postavljajući online svoju vizuelnu evoluciju koja datira još od 1873. godine, Heineken je omogućio dizajnerima da učestvuju u konkursu stvaranja boce budućnosti. Ovo je jedinstvena prilika da kreativni talenti daju lični pečat ovom prepoznatljivom svetskom brendu i oprobaju se u dizajnu boce koji, drugu godinu za redom, organizuje Heineken.

Prvi put učesnici će imati slobodu da se igraju i kombinuju stotine istorijskih vizuala brenda u cilju kreiranja jedinstvene Heineken boce budućnosti. Svi vizuali su dostipni na interaktivnom sajtu www.yourfuturebottle.com

Kao i prošle godine, i ove godine, neke od najuticajnijih ličnosti iz oblasti kulture i dizajna činiće stručni žiri: Joshua Davis, pionir digitalnog dizajna, Evan Orensten, suosnivač i izvršni urednik Cool Hunting-a, Mark Dytham, suosnivač globalne kreativne mreže “PechaKucha” i Mark van Iterson, Heineken globalni direktor za dizajn, odabraće najbolje radove.

Najkreativnija rešenja po oceni žirija, ukupno njih trideset, biće izložena na Milanskoj nedelji dizajna u aprilu 2013. godine, gde će odabrani mladi dizajneri moći da svoj rad predstave ljubiteljima dizajna iz celog sveta. Heineken 2013/2014 Limited Edition bocu nosiće pobednički dizajn.

Podsećanja radi, na prošlogodišnjem konkursu Limited Edition Design Challenge, među najboljih sto ocenjenih takmičara, svoje mesto je našlo čak jedanaest predstavnika Srbije, a Stefan Pilipović iz Beograda, u paru sa Fabiom Kansiolom iz Barija, obezbedio je plasman u top tri dizajna na svetu.

Dodatne informacije i način prijavljivanja nalaze se na adresi www.yourfuturebottle.com

Pogledajte još