Otežan saobraćaj, ulice drugog prioriteta neprohodne

BEOGRAD, 11. decembra 2012. (Beta) - Saobraćaj u Beogradu veoma je otežan zbog snega koji pada već nekoliko sati, a Beograd put čisti samo ulice prvog prioriteta, dok su ostale ulice uglavnom neprohodne za saobraćaj.

U taksi službama navode da je saobraćaj u kolapsu, da ne mogu da dodju do klijenata u ulicima drugog prioriteta kao i da se kroz ulice prvog prioriteta, kroz koji idu vozila GSP, otežano kreće.

U Beotaksiju agenciji Beta su rekli da sneg u mnogim delovima grada nije očišćen kao i da je najkritičnije u Nemanjinoj ulici, u centru Beograda, zato što je došlo do kvara na tramvajskoj mreži, zatim Senjaku, Rakovici, Miljakovcu i Vidikovcu.

Veliki problemi sa saobraćajem su i u Ustaničkoj i Kruševačkoj ulici, a teško je i na Vračaru, kao i u Bulevaru oslobodjenja.

Taksisti navode da su velike gužve na Brankovom i Pančevačkom mostu.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću agenciji Beta je rečeno da je za saobraćaj jedino skraćena linija 65 koja ide samo do Omladinskog stadiona.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kazala je agenciji Beta da se ekipe otežano kreću na periferiji grada i krajevima u kojima ima uzbdrica, ali da stižu do pacijenata na vreme. "Lekari do pacijenta stižu nešto kolima nešto pešice, ali važno je da stižemo na vreme i da nije bilo smrtnih slučajeva", kazala je Macura.

Pogledajte još