Stojadinović: Ja držim datu reč, radiću za džabe!

"Ja držim datu reč. Rekao sam da ću da radim bez dinara sve dok se Zvezda ne plasira u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Normalno je da tada želim i da nešto od svog truda naplatim", rekao je Zoran Stojadinović za Sportal.

Saradnja sa Džajićem?

"Odlično. Sve se bolje kapiramo i vidim da smo u idejama i razmišljanjima na istim talasnim dužinama. Džaja je legenda, čovek od autoriteta i iskustva i sigurno je da će Zvezdi sa njim biti mnogo lakše, nego bez njega."

Plan za odlaske i dolaske postoji, ali…

"Jesmo. Ali, zasad se nije ništa dešavalo, bar kad su odlasci u pitanju. Ponuda na stolu još nema, a sva ta nagađanja da se ovaj ili onaj klub interesuju za naše igrače, samo su dobra za medije, koji prave kombinacije i račun bez krčmara. Ipak, imamo mi igrača za strano tržište i verujem da će ubrzo stići i inostrane ponude. Imamo plan šta nam treba, koji profil igrača. A, šta ćemo od toga uspeti da dovedemo, zavisi od novca kojim budemo raspolagali."

Kelvin se od samog početka pominjao kao prva opcija

"Jeste, ali su nam šanse da ga dovedemo sve manje, jer je počeo da igra za Porto. Ipak, ima i drugih interesantnih fudbalera, pa nećemo se predavati i gledaćemo da ako dođe stranac bude baš pravi."

Jeste li "zamrzli" menadžersku licencu?

"Čim zvanično budem postavljen za direktora Zvezde, otići ću u FS Srbije kod Lakovića i vratiti licencu. Moji igrači moraće da nađu drugog menadžera, jer ne želi da sedim na dve stolice."

Pogledajte još