Beograd zavejan, ne krećite na put!

Ekipe Beograd puta su stalno na terenu i čiste pre svega ulice prvog prioriteta kojima se kreću vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća.

U taksi službama navode da je saobraćaj u kolapsu, da ne mogu da dođu do klijenata u ulicama drugog prioriteta, kao i da se kroz ulice prvog prioriteta, kroz koji idu vozila GSP, otežano kreće.

U Beo-taksiju za agenciju Beta su rekli da sneg u mnogim delovima grada nije očišćen, kao i da je najkritičnije u Nemanjinoj ulici, u centru Beograda, zato što je došlo do kvara na tramvajskoj mreži, zatim na Senjaku, Miljakovcu, Vidikovcu i u Rakovici.

Veliki problemi sa saobraćajem su i u Ustaničkoj i Kruševačkoj ulici, a teško je i na Vračaru, kao i u Bulevaru oslobođenja.

Sneg je usporio saobraćaj, pogotovu kod Autokomande, na Pančevačkom mostu, pored Sajma, na auto-putu kroz Beograd, kao i na Brankovom mostu, izjavio je ranije danas Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Milan Simić.

Bilo je problema i manjih izmena u trasama pojedinih linija GSP-a.

"Sneg koji pada u Beogradu stvorio je kolaps u čitavom gradu i u centru grada saobraćajnice su prohodne, ali se vozila veoma sporo kreću, a teška je situacija u Kumodražu i okolnim pojedinim naseljima", rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi "Žutog taksija".

Pogledajte još