Severini ni tablete ne pomažu, jer non stop misli na njega (FOTO)

Za petak, 14. decembar, tačno u podne, Severina je zakazala "okršaj" svojim fanovima na Facebooku gde će u digitalnom formatu biti predstavljen njen novi album "Dobrodošao u klub". U isto vreme svetlost dana će ugledati i njen novi spot "Uzbuna", sa čijeg snimanja možete pogledati fotografije upravo na Nadlanu.com.

(old_image)

- Ja ne znam za sebe... Tablete ne vrijede... Od prvog do prvog... Ja mislim na tebe... - stihovi su kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni, a otkriveni su pre dva dana upravo putem službene Severinine Facebook stranice.

"Uzbuna" će premijerno prikazati na Severininoj Facebook stranici www.facebook.com/severina i Youtube-u, a do kraja godine premijeru će doživeti spot za pesmu "Ko me tjero".

- 'Uzbuna' je vesela pop pesma koju potpisuje provereni dvojac, Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pesama na albumu - navodi Severina u svom saopštenju.

Za scenario i režiju spota zaslužni su režiseri Dafne Jemeršić i Predrag Ličina koji su za lokaciju snimanja spota odabrali jedan zagrebački lunapark.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

Pogledajte još