Viljareal bez Sene, Arsenal verovatno bez Đurua

MADRID/LONDON, 12. aprila 2009. (Beta-Rojters) - Fudbaler sredine terena Viljareala Markos Sena neće u sredu igrati protiv Arsenala na revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Španski reprezentativac, strelac jedinog gola za Viljareal na prvoj utakmici sa Arsenalom, koja je završena bez pobednika 1:1, revanš će propustiti pošto je istegao mišić leve noge.

Sena se povredio u 10. minutu sinoćnje prvenstvene utakmice Viljareala sa Malagom, koju je njegova ekipa izgubila sa 0:2, iako je bila domaćin.

Kadrovske probleme ima i trener Arsenala Arsen Venger, koji verovatno neće moći da računa na odbrambenog fudbalera Joana Đurua.

Švajcarski reprezentativac je u jučerašnjoj pobedi Arsenala nad Viganom od 4:1 zadobio povredu kolena što bi moglo dodatno  da oslabi odbrambeni red "tobdžija". Štoper Viljem Galas povredio se na prvoj utakmici sa Viljarealom i sigurno neće igrati na revanšu.

"Na dve utakmice smo izgubili dva štopera. Treba da odigramo još nekoliko utakmica do kraja sezone, a nemamo dovoljno štopera da bi na svakom meču gubili po jednog", rekao je Venger za sajt Arsenala.

Đurua će u sredu verovatno zameniti Mikael Silvestre, koji zbog povrede nije igrao ligašku utakmicu za Arsenal još od decembra, ali se sada oporavio. 

Pogledajte još