Katić: Dobili smo šamar pred domaćom publikom

"Nažalost nismo pobedili... Borili smo se u poslednjoj četvrtini, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi raspoložena Sevilja. Loše smo odigrali, sa nedovoljno energije, sa nepoštovanjem zacrtanih principa. Dobili smo šamar pred domaćom publikom i nadam se da će to malo da nas probudi", rekao je Raško Katić posle utakmice u hali Pionir.

Crvena zvezda će u drugom krugu Evrokupa igrati protiv turskog Galatasaraja, ruskog Uniksa i nemačkog Ulma, a plejmejker Aleksandar Cvetković kazao je da je još rano da se priča o tome.

"Ovo nam je drugi poraz u nizu. Iako smo obezvedili prolaz dalje nije prijatno. Moramo u hodu da izvučemo pouke i spremimo se za sledeću utakmicu i da počnemo da pružamo bolje partije. Drugi krug Evrokupa je još daleko, moramo prvo da pobedimo u Jadranskoj ligi pa ćemo tek onda da razmišljamo o tome", kazao je Cvetković.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda izgubila od Kahasola

Krilo crveno-belih Marko Simonović rekao je da je njegova ekipa uspela da se "vrati" u poslednjoj četvrtini, ali da to nije bilo dovoljno za preokret protiv Kahasola.

"Ovo je dobra ekipa, nismo igrali kao u prethodnim utakmicama. Vratili smo se u poslednjoj četvrtini, ali ne dovoljno da bismo ostvarili pobedu. Sada nas čeka Radnički, biće jako bitna utakmica i posle ćemo razmišljati o nastavku Evrokupa", rekao je Simonović.

Košarkaš Kahasola Luka Bogdanović, koji je bio najefikasniji u svom timu sa 16 poena, kazao je da je njegova ekipa došla rasterećena u Beograd, što im je donelo rezultat.

"Srećni smo što idemo u drugu rundu, ovde smo došli rasterećeni, znali smo kakva nas atmosfera očekuje i iz te rasterećenosti ušli u dobar šut. Igor Rakočević je imao lošije veče i mi smo to iskoristili. Zadovoljni smo, igramo sve bolje", kazao je Bogdanović.

Beta

Pogledajte još