12.12.'12 u 12 časova u Beogradu rođena Monika - beba sa specijalnom misijom na Zemlji

Juče je bio sasvim poseban datum, poslednji za našeg života kada su se poklopile sve cifre, te smo imali 12.12.'12. Astrolozi su tvrdili da će juče biti haosa na Internetu, ali izgleda su omašili. Međutim, za jednu beogradsku mamu ovo je bio sasvim poseban dan.

SAZNAJ: Astrolozi za 12.12.'12 predvideli haos na Internetu

Numerološkinja kaže da su roditelji pogrešili ime i da je devojčica trebalo da se zove Sofija, jer je to ime mudrosti. Međutim, iako se zove Monika, "ona će ostati posebna i mudra", piše "Kurir".

Naime, Jasminka Radulović Perišić (38), kako piše "Kurir", od juče je srećna mama male Monike. Ali, ako je verovati numerolozima, Monika je sve osim obične bebe jer je rođena 12.12.'12 u tačno 12 časova. Oni tvrde da je ona došla na ovaj svet s posebnom misijom.

Na ovaj poseban dan, u GAK "Narodni front" u Beogradu, mama Jasminka je carskim rezom, bez ikakvih komplikacija, na svet donela zdravu devojčicu Moniku, tešku 3.600 grama, odnosno "bebu sa specijalnom misijom na Zemlji".

- Ovo je neverovatan osećaj, potpuno različit od svih u životu. Neizmerno sam srećna, a naročito što je sve prošlo kako treba. U salu sam ušla oko 11.25 sati, a beba se rodila tačno u 12 sati. Čula sam da je taj datum zanimljiv, a naročito mi je drago što astrolozi tvrde da će beba rođena na ovaj dan imati mnogo sreće u životu - kaže za "Kurir" srećna mama Jasminka koja će u Beogradu ostati zapamćena kao žena koja je rodila ćerku na jedan numerološki specijalan dan.

Kakva će biti beba koja će se roditi 21. decembra za kada pojedini očekuju smak sveta? Evo kako se neki apokaliptičari spremaju za 21.12.2012, iako je opovrgnuto da su Maje za ovaj dan prognozirale smak sveta!

Numerolog Nevena Đukić za "Kurir" o ovoj "specijalnoj Moniki" plodu uspešne vantelesne oplodnje koja je rođena 12.12.'12 u tačno 12 časova kaže:

- Beba koja je rođena na ovaj dan, i to tačno u podne, zaista ima posebne karakteristike. Pre svega, devojčica će biti prelepa i izrazito šarmantna. Imaće natprosečnu inteligenciju i raznorazne talente. Njena velika radoznalost konstantno će joj davati nova saznanja, a duboka intuitivnost vodiće je kroz život. Ovakva deca su rođena s posebnom svrhom i sa zadatkom na višoj instanci. Veoma je važno da joj roditelji pruže mogućnost da razvije svoje talente i da udovolje njenoj radoznalosti.

Čestitamo mami Jasminki i jedva čekamo da vidimo velika dela specijalne bebe Monike!

Pogledajte još